studentvastgoed

Waar vroeger lang niet iedereen ging studeren, zijn er vandaag meer studenten dan ooit.
De vraag naar studentenkoten is dan ook erg groot. Reken daarbij de alsmaar strengere voorwaarden voor studentenhuisvesting
en een stijgend aantal buitenlandse studenten en je begrijpt dat kwaliteitsvol studentenvastgoed een rendabele investeringsopportuniteit is.
Vanuit die optiek vernieuwt Breba bestaande woningen en bouwt ze om tot hedendaagse en betaalbare studentenunits
verspreid in de Leuvense binnenstad. Zo vindt elke student een gepaste kamer vlakbij zijn campus.
Door alle kamers modern en met een persoonlijke touch in te richten , krijg je als student net dat huiselijke gevoel van thuis.

Voor ouders van
studerende kinderen

Je het een zoon of een dochter die gaat studeren? Dan zal je al snel merken dat het aanbod aan kwalitatieve en betaalbare studentenhuisvesting vrij beperkt is. Waarom niet zelf investeren in een studentenkamer van Breba? Met de huur van een ‘normaal’ kot die je op deze manier uitspaart, kan je vlot een groot deel van de aankoopprijs betalen. Een eigen kot kopen voor zoon of dochter is een slimme investering. Bij het afstuderen is het zeer realistisch om het kot met een mooie meerwaarde te verkopen en dat zonder één cent betaald te hebben aan huuruitgaven.


Na het afstuderen van onze dochter
hebben we haar studio vlot kunnen verkopen
met een mooie meerwaarde

David Vandevelde

Voor investeerders

Waarom zou je investeren in studentenvastgoed in Leuven? Vooreerst is beleggen in vastgoed kiezen voor zekerheid op middellange en lange termijn. Het is immers een risicoloze belegging met een aantrekkelijk rendement én veiliger dan aandelen.
Leuven kampt bovendien met een groot tekort aan kwalitatieve studentenkamers. De vraag naar koten is er veel groter dan het aanbod. Wat maakt dat wie een degelijke studentenkamer aanbiedt, op beide oren kan slapen.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info